Over Psyfar vs

Psyfar vs is een onafhankelijk, praktijkgericht nascholingsconcept over psychofarmacologie, voor én door verpleegkundig specialisten. Met een abonnement op Psyfar vs ontvang je toegang tot ons uitgebreide, doorzoekbare online archief, waar alle artikelen die sinds 2015 verschenen zijn te vinden zijn. Onze vakredactie stelt jaarlijks drie editie van het praktijkgerichte tijdschrift samen. In april, augustus en november ontvang je een nummer in je brievenbus met een prachtige en boeiende selectie van artikelen. Stuk voor stuk met informatie die je gelijk in je praktijk kunt toepassen. Bij ieder nummer ontwikkelen we 5 geaccrediteerde e-learningmodules, die via de website te doorlopen zijn. Daarnaast worden er maandelijks Meet the expert-webinars georganiseerd, en tot slot ontvang je als abonnee korting op door Psyfar en Psyfar vs georganiseerde bijeenkomsten.

  • gemaakt voor én door verpleegkundig specialisten
  • praktijkgericht
  • nascholen op een zelfgekozen plaats en moment
  • laagdrempelig en boeiend

Kortom: Psyfar vs is er voor jou!

Accreditatie

Ieder nummer van Psyfar vs bevat 5 toetsbare artikelen die de 5 e-learningmodules vormen. Iedere e-learningmodule is geaccrediteerd voor 1 uur; in totaal kun je dus maximaal 5 punten per editie behalen. Op jaarbasis zijn dat er dus 15!

Een e-learningmodule start met een entreetoets waarmee je voor jezelf kunt nagaan hoeveel je van tevoren over het onderwerp weet. Daarna tref je tijdens het doorwerken van de module op verschillende plekken tussentoetsvragen aan. De entree- en tussentoetsvragen moeten worden beantwoord; alleen de eindtoets telt mee voor het eindresultaat. Om een nascholingspunt te behalen, is een minimale score van 70% op de eindtoets vereist.

Psyfar vs is geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van de V&VN, voor alle subspecialismen, en sinds december 2022 ook door de NAPA. De behaalde punten worden automatisch doorgegeven aan GAIA.

VIOS

Ben je verpleegkundig specialist in opleiding (VIOS)? Studenten ontvangen een mooie korting op hun abonnementen en betalen slechts € 99,- per jaar. Je ontvangt drie keer per jaar het nascholingstijdschrift thuis, en krijgt toegang tot het online kenniscentrum en de e-learningmodules. Je kunt de toetsen maken om je kennis te testen. Zodra je bent afgestudeerd, kan je je BIG-nummer doorgeven en je abonnement laten omzetten, zodat je met het maken van de toetsen ook geaccrediteerde nascholingspunten kunt verdienen. 

Gratis proefnummer of e-learning aanvragen

Direct aanvragen