Nieuwe datum Psyfar vs event 2020

Beste deelnemer aan of geïnteresseerde in het Psyfar vs event 2020,

De recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) en de daaropvolgende adviezen van het RIVM, de Federatie Medisch Specialisten en de Nederlandse overheid heeft ons helaas doen besluiten het aankomende Psyfar vs event op donderdag 16 april niet door te laten gaan.

Psyfar vs volgt deze adviezen op om de kans op transmissie van het virus in de bevolking te verkleinen, en zo kwetsbare patiënten te kunnen beschermen. Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de psychiatrische zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan bijeenkomsten, wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers.

Wij betreuren dit ten zeerste: er is veel tijd en moeite gestoken in het programma en de organisatie van deze jubileumeditie van het Psyfar vs event. Wij zijn dan ook verheugd je te kunnen vertellen dat we het event verplaatsen naar donderdag 3 september! Verplaatsing is een omvangrijke operatie, en we doen momenteel ons uiterste best het programma zo veel mogelijk één-opéén over te zetten naar deze nieuwe datum.

We begrijpen dat deze verplaatsing lastig kan zijn in je agenda. Het programma is echter zorgvuldig in elkaar gezet, rekening houdend met een diversiteit aan onderwerpen, patiëntgroepen en stoornissen. We vragen dan ook je flexibiliteit en commitment met betrekking tot deze nieuwe datum om de standaard van het event hoog te kunnen houden.

Hartelijk dank voor je begrip, en graag tot ziens op 3 september!

Met vriendelijke groet,

Manouk Peters, congresmanager Psyfar vs
Manon van Deijnen, uitgever Psyfar vs

 

Vraag & antwoord

1. Wordt mijn inschrijving automatisch omgezet?
Ja, je inschrijving wordt automatisch omgezet naar 3 september.

2. Wordt het event op dezelfde locatie georganiseerd?
Ja, het event op 3 september zal plaatsvinden bij Hotel Theater Figi, in Zeist.

3. Blijft het programma hetzelfde?
We doen ons uiterste best om het huidige programma zoveel mogelijk over te zetten naar de nieuwe datum. Het is mogelijk dat er enige verandering van sprekers of onderwerpen plaatsvindt. We houden je daarvan op de hoogte. Check hiervoor ook de pagina: www.psyfarvs.nl/events.

4. Ik ben verhinderd op de nieuwe datum, kan ik mijn geld terugkrijgen?
Het is erg jammer als je verhinderd bent. Neem contact met ons op via klantenservice@psyfarvs.nl, en we gaan samen kijken of we een andere nascholing van Psyfar vs kunnen aanbieden die interessant voor je is. We kunnen je op de lijst zetten voor het Psyfar vs event van volgend jaar. Mocht dit niet lukken, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Heb je vragen over dit bericht of over je deelname aan het Psyfar vs event? Neem dan contact met ons op via:
klantenservice@psyfarvs.nl
030-6355060 (tijdens kantooruren)