Routebeschrijving Antropia

Nieuwe aanrijroute en parkeersituatie Antropia

Graag informeren we u over de nieuwe aanrijroute en parkeersituatie bij Antropia. Per 1 april a.s. kunnen bezoekers die met de auto reizen terecht in de gloednieuwe, energieneutrale Q-Park Station P+R Driebergen Zeist. Van 1 april tot 1 september 2019 zijn hier geen kosten aan verbonden voor gasten van Antropia. Maar neemt u vooral de trein; Antropia ligt direct naast station Driebergen-Zeist, waardoor reizen met openbaar vervoer heel eenvoudig is en natuurlijk de voorkeur geniet.

Adres nieuwe parkeerlocatie:
Q-Park P+R Driebergen Zeist
Stationsweg 15B
3972 KA Driebergen-Rijssenburg

parkeergarage 

Ukomt binnen in de parkeergarage door uw creditcard of bankpas in te voeren. Bij Antropia ontvangt u een uitrijkaart.

!Let op!: Bij vertrek uit de parkeergarage dient u eerst de uitrijkaart te gebruiken en pas dan ook uw bankpas aan te bieden. Er worden bij u geen kosten afgeschreven, maar het is wel nodig dat uw vertrek wordt geregistreerd.

Routebeschrijving
U kunt navigeren naar Stationsweg 15B. Bezoekers met een verouderd navigatiesysteem adviseren wij Oude Stationsweg 13 in te voeren.

Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit linksaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.

Vanuit Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit rechtsaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.

Na het parkeren loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op en volgt u de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed De Reehorst liggen).

Mocht u (onderweg) vragen hebben, kunt u contact opnemen: 0343 – 53 18 18.

Graag tot ziens bij Antropia!

Cultuur- en congrescentrum Antropia
Landgoed De Reehorst
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen
tel: 0343 – 53 18 18
www.antropia.nl

routebeschrijving_en_nieuwe_parkeersituatie_antropia.pdf