Snel naar

Kosten: € 65,- | € 0,- voor leden

Inschrijven niet meer mogelijk

Algemeen

Specialisme: Psychiaters, (ziekenhuis-)apothekers en verpleegkundig specialisten GGZ
Deelnamekosten: *    Gratis voor leden van Psyfar en Psyfar vs
€ 65,- voor niet-leden
Accreditatie: Geaccrediteerd met 1 nascholingspunt bij de NVvP en het VSR.

* Prijzen zijn inclusief BTW en online toegang tot Psyfar of Psyfar vs gedurende het webinar.

 
Meet the expert is een maandelijks, live, online vragenuur over een populair deelonderwerp binnen de psychofarmacologie. Eén keer per maand, op een maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur, gaan Nederlandse en Vlaamse experts in op uw vragen en casuïstiek.

Programma

Maandag 5 juli 2021 | Meet the Expert
Meet the slaapexpert - of wil je er nog een nachtje over slapen?
- dr. Marijke Gordijn

Neemt u ook wel eens een slaapmutsje? Gaat u graag met de kippen op stok? Hoeveel gezegdes en spreuken kent u over het fenomeen slaap en wat zit erachter?

Aan de hand van gezegdes en spreuken gaat chronobioloog Marijke Gordijn deze avond op speelse wijze in op de wetenschappelijke kennis met betrekking tot regulatie van slaap en het slaap-waak ritme. U bent welkom vragen te stellen over deze onderwerpen, over melatonine, of bijvoorbeeld over hoe u de komende vakantie, als u toch gaat vliegen over tijdzones, het beste een jetlag kunt voorkomen. Of als u zelf nog gezegdes over slaap heeft waarvan u wilt weten wat erachter zit, dan bediscussiëren we deze graag!


Dit is een speciale aflevering van Meet the Expert ter voorbereiding van de Psyfar Themadag Slaapstoornissen op dinsdag 21 september. Inschrijven voor het congres is binnenkort mogelijk, wanneer de themadag is toegevoegd aan de Psyfar-agenda.Net als bij andere afleveringen van Meet the Expert is het ook dit keer mogelijk om vooraf uw vragen in te sturen. Wij verzoeken u dit keer echter vriendelijk om geen casuïstiek of specifieke vragen over psychofarmaca in te sturen, want die kunt u bewaren voor de Themadag Slaapstoornissen.

Voor algemene vragen over slaap of over melatonine is wél voldoende ruimte voor op maandag 5 juli! 
Uw vragen kunt u vóór 5 juli insturen via evenementen@prelum.nl